Nejnovější recenze ze sekce Skenery
- Kvalita zpracování, příznivá cena, přiložený software, základní v češtině
- Maximální šířka snímané transparentní předlohy jen 60 mm, takže plochý film 9 x 12 cm neoskenujete, to je škoda...
beru-li poměr cena/výkon zřejmě vítěz!
po instalaci okamžitě 100% funkční
snadná a rychlá obsluha i pro začátečníky
možnost individuálního nastavení parametrů
rychlá práce (odezva)
další zakoupený skener bude mít možnost snímání plochých filmů 9x12 (digitalizuji archiv starých negativů na skleněných deskách)
proti původnímu mému skeneru HP výrazný nárůst kvality snímání
Za tyto peníze kvalitní skener
- Pro asi nic, naprostá ubohost
- Nekvalitní skenování, těžkopádný program, žádná podpora, arogantní a sprosté chování HP k zákazníkům
Nebrat, nebrat nebrat...výsměch zákazníkům
- Cena, snadná obsluha ....
- Pro neznalce cizího jazyka jen s jednoduchým manuálem přiloženým k přístroji.
Pro důkladnou obsluhu programu ke sceneru, musíš znát jazyky mimo češtiny (myslím že většina spotřebitelů bude starší generace tj. z doby kdy nebylo digi.foto a ti se anglicky neučily)
- skvělý výrobek, který splnil očekávání
tuto značku mám vyzkoučenou
- skladnost, malé rozměry
- 7200 dpi
skener jdem koupil pro potřeby skenování čb negativů - skenuje "na zrno" - výsledky překonají jakýkoliv plochý skener.
V dané cenové kategorii není co vytknout.
- asi nic
- nekvalitní výrobek který si hraje na něco co není,hlavně ubohý software, nedostatečná podpora
Zapomeňte na skenování filmů, max. do kanceláře
- Poměrně levné, dobře se s ním pracuje.
- Obrázky třeba upravit, neboť jsou více do modra. Osvícení by mohlo být rovnoměrnější, u krajů je tmavší. No ale za ty peníze na to domácí skenování dobré. Zatím jsem zkoušel jenom barevné diapozitivy.
Jednoduché, poměrně levné, nevhodné pro náročné Ti by měli asi volit nějakou profesionálnější verzi.
- Skener je velmi milé překvapení.
- Kvalita skenů je výborná,
- zařízení pěkně udělané,
- návod v češtině je dobrý.
- Jen maličkost: v návodu je šum v obraze přeložen jako hluk. Není podstatné, ale působí úsměvně.
Produkt jsem si vybral proto, že poměr výkon/cena se mi zdál být velmi přijatelný a některá vylepšení nabízeného dražšího modelu bych při své práci téměř nevyužil.
Zkušenosti jsou dobré, skenování negativů (čb i barva) stejně jako diapozitivů je velmi kvalitní, obsluha jednoduchá.
Skener využije bez problémů i začátečník, radost udělá i velmi pokročilému fotografovi.
Tovární zpracování je pěkné.
Nákupu rozhodně nelituji, skener mohu doporučit.
- Spatna kvalita snimaneho negativu. Oskenovana fotka vyrazne lepsi. Zbytecne slozity a neprehledny soft.
Cekal jsem mnohem vic.
- vynikající, po mnoha letech opět vidíte, co jste dlouho neviděli
naprosto super
- Jednoduchá obsluha. Cena.
Jsem dlouholetým zákázníkem CONRADU, a vždy jsem byl spokojeným zákazníkem. Nikdy se nestalo, abych obdržel nějaké zboží bez českého návodu, což se mi stává u jiných internetových obchodů.
Pokud máte zájem podívat se jak vypadají snímky z tohoto skeneru a jejich porovnání se skeny na jiném skeneru či porovnání s oskenovanou fotografií, podívejte se na http://www.skener-konig.estranky.cz... Najdete zde i jednoduché úpravy aby se nemusel negativ stříhat a aby skenování diapozitivů šlo rychleji.
- Možnost přehrání na dvd,
- Trochu složité a pomalé.
Hlavně že to jde.
- Splňuje vše, co jsem od výrobku očekávala.
Obsluha je jednoduchá a pro amatérské účely zcela postačuje.
- Praktický, přenosný, malý, snadno ovládatelný.
Jsem zatím spokojen, skenuji o stošest :-)
Všechny rodinné dokumenty, fotografie atd, obrázky v knížkách, nemusím se starat, zda je dost světla na focení, na dvě tužkové baterie jsem udělal 500 skenů.
- -nenáročnost
- -na doporučení
Vybral jsem ho na doporučení od přátel a jsem jsním spokojen a doporučuji ho i ostatním.
- Vynikající
- -
Provoz skeneru bez problémů
- Jednoduchost
Vyhovovala mně cena , Velmi dobrá zkušenost, ano ,,
Překvapivě snadná obsluha a kvalitní výsledky práce.
To snad stačilo ! Na stálou chválu si někoho najměte